Bekeroverwinning GVV’63 1

Vandaag speelde GVV’63 thuis tegen vv Alem. Alem staat bekend om de gevaarlijke voorhoede. Dit bleek ook wel. Na een snelle uitbraak stond na 97 seconden de 0-1 al op het bord. GVV’63 liet zich niet uit het veld slaan. Dennis de Bruin schoot op de paal. Alem werd nog een keer gevaarlijk, maar Maikel greep goed in.

Daarna was GVV’63 de beter voetballende partij en was het veelvuldig op de Alemse helft te vinden. Nogmaals werd het houtwerk geraakt door Bert. Rond de 40e minuut werd het 1-1. Bert van Selm kopte raak. GVV’63 was vanwege blessures genoodzaakt om al drie keer te wisselen voor rust. Hopelijk zien we een snel herstel!

Ondanks deze tegenslag, was het positief dat de invallers ook hun mannetje stonden. In de tweede helft was GVV’63 weer de betere ploeg. Na 20 minuten zorgde Thomas Vd Leij voor de verdiende 2–1. Na een zeldzame uitval wisten de gasten toch weer te scoren. Echter een minuut later stond GVV’63 weer op voorsprong. Moezzamil scoorde de winnende 3-2.

Een mooie overwinning. Waarbij de progressie duidelijk zichtbaar is.
Volgende week zaterdag speelt GVV’63 1 om 14.30 uur thuis tegen TGG uit Den Bosch. Dan valt de beslissing wie er een ronde verder gaat.