GVV’63 2 blijft in de race voor promotie!

Vooraf bezien was het zeker geen makkelijke opdracht voor ons 2e elftal. Een 3-1 nederlaag ongedaan maken. Aan de voorbereiding lag het niet. Een lunch in de kantine, een fanatieke warming-up. GVV’63 was er klaar voor. Helaas was het daarna even wachten op de scheidsrechter die het complex niet kon vinden.

Maar ons 2e liet zich niet van de wijs brengen. Voor rust kwam GVV63 op een 1-0 voorsprong via een pegel van Koen Flederus. Dit gaf het team een mooie impuls.

Ongeveer 10 minuten na rust maakte Muzzamil na een geweldige solo de 2-0. Omdat uitdoelpunten niet doorslaggevend zijn, was GVV63 er nog niet. Zoals heel de wedstrijd beschikte ons 2e ook in de slotfase over de nodige vechtlust. Een kwartier voor tijd zette Jochem Roding, bijna vanuit liggende positie, de 3-0 op het bord. Wat een comeback! Na het verlossende eindsignaal, is een groot compliment op zijn plaats.

Zo’n achterstand goedmaken is een topprestatie. Om een promotie te bewerkstelligen, moet GVV63 nog afrekenen met 1 tegenstander: volgende week wacht MVV58.

elftal 2e

Dit seizoen heeft ons tweede deze tegenstander al twee keer verslagen. Uiteraard biedt dit geen enkele garantie. Zaterdag 27 mei begint GVV63 2 om 14.30 met een thuiswedstrijd. Op zaterdag 3 juni volgt de return in Meteren.

Nog twee keer alles geven om een sterk seizoen om te zetten in een promotie! Hopelijk is er zaterdag veel publiek om ons tweede te ondersteunen!