Verslag: GVV’63 JO11-2 – MVV’58 JO11-3 (0-6)

Vandaag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma tegen MVV JO11-3. Vandaag is er een einde gekomen aan de ongeslagen status in heel 2016 competitie en beker.

Na een super goede eerste helft tegen oudere, grotere en sterkere spelers was het bij rust 0-0. Het ging gelijk op en de beste kansen waren voor ons. We hebben heel veel energie in de helft gestopt maar werden niet beloond door pech en een doelpunt die niet gezien was door de scheidsrechter. De 2e helft was het wat minder sprankelend al ging het zeker de eerste 10 minuten zonder kansen aan beide kanten gelijk op. Tot er een doelpunt werd gemaakt door MVV en kort daarna nog 1.

Hierna  was het snel gedaan met ons vertrouwen en het laatste restje energie. Bij de tegenstander zat vanaf dat moment alles mee en scoorden ze nog 4x. Ook wij kregen nog kansen maar die gingen er deze week niet in. Einde aan een lange mooie ongeslagen status maar wel een lekkere wedstrijd waar we tegenstand hebben gehad, hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen maar wel tot het eind elkaar nodig hebben. Volgende week hervatten we de competitie weer en gaan we weer voor de 3 punten.