Verslag : Well 2 – GVV’63 2 (2-3)

Op een Koude en natte zaterdagmiddag werd de derby gespeeld tegen Well 2. De 1 ste minuut was meteen spectaculair wat een vroege tegen goal op leverde door dat wij met zijn alle nog stonden te slapen. In de 2 de minuut kreeg onze linkshalf Sander een grote kans maar hij schoot mis. Na een kwartier gespeeld te hebben kwam GVV beter in de wedstrijd wat leidde tot kleine kansjes voor Danny en Koen. Dit leverde dan ook in minuut 24 de 1-1 op van Danny die de bal met Buitenkant rechts in het dak van het doel schoot. Richan en Jochem het spitsenkoppel van vandaag hadden het vizier niet op scherp staan in de 1 ste helft waardoor zij 2 levensgrote kansen misten om met een voorsprong te gaan rusten.

De 2 de helft begon goed van onze kant ( de donder preek van Theo & Wim bleek geholpen te hebben ). Het spitsenduo dat in de 1 ste helft niet scherp was voor de goal begonnen nu uitstekend en het was na een kleine 10 minuten spelen raak Jochem werd diep gestuurd en bediende de instormende Richan die zo de 2-1 op het scorebord zetten. In het verloop van de 2 de helft kregen we nog legio kansen de een nog groter dan de andere maar hij wilde er niet in. Na 30 minuten in de 2 de helft werd eindelijk de bevrijdende 1-3 gemaakt door Richan met een droge knal. Maar door onoplettendheid in onze defensie scoorde Well 5 minuten voor tijd de aansluitingstreffer maar daar bleef het bij. En zwaar bevochten overwinning weer voor GVV’63. Dat ook Blauw Geel weer zag winnen en zo staan ze samen nog steeds ongeslagen bovenaan.