GVV’63 JO13-1 – Beesd JO13 (0-6)

750 473 GVV'63

Verslag wedstrijd 14 oktober GVV ´63 JO13-Beesd

Op deze zonnige Zaterdag 14 Oktober stond er een competitiewedstrijd tegen Beesd op het programma, Brandy, Lucas en Kris waren er niet bij maar gelukkig kregen we versterking uit een ander team, Aaron deed mee. Een paar minuten na de aftrap wordt er al snel gescoord door Beesd 0-1. Drie minuten later komt Beesd gevaarlijk bij onze goal, ze schieten maar komen niet langs Gerard. In de 9e minuut krijgt Beesd een hoekschop, Gameren pakt de bal af en probeert een aanval op te bouwen maar komt niet veel verder dan de middellijn. Al gauw is Beesd weer gevaarlijk en direct vanuit een corner maakt Beesd een goal 0-2. Vanaf de aftrap gaat Beesd meteen weer in de aanval en valt de volgende goal, 0-3. We laten de koppies niet hangen, maar het lukt de eerste helft gewoon niet om te scoren en we krijgen nog een goal tegen, 0-4. In de 20e minuut krijgt Beest een vrije trap maar ze schieten naast. Finn brengt de bal weer in het spel en Wiljo weet zich vrij te spelen. Hij komt goed voor de goal maar de keeper van Beesd is net iets eerder bij de bal. Hierna profiteert Beesd van een snelle spelhervatting en ze scoren, 0-5. Een speler van Beesd verliest zijn schoen, en daaruit ontstaat wat verwarring maar het spel gaat door. Plotseling krijgen we een kans: Lara speelt de bal op Wiljo, hij schiet, maar net naast. Vlak voor rust krijgt Beesd nog een grote kans, maar Finn voorkomt een doelpunt.

Rust, stand: 0-5

In de 2e helft gingen we goed van start en kwamen vaak voor het doel van de tegenstander. Jammer genoeg scoorden we niet. Beesd kreeg weer een goede kans maar Fleur redde goed. Beesd scoorde daarna wel maar het was buitenspel. Even later kreeg Wiljo weer een goede kans maar de bal wilde er gewoon niet in. Vlak voor tijd redde Fleur goed maar in de rebound werd het toch nog 0-6. Ondanks het verlies was het een mooie wedstrijd waarin we vooral in de 2e helft veel strijd hebben geleverd.

Einde wedstrijd, stand: 0-6