Roda Boys JO13-1 – GVV’63 JO13-1

960 720 GVV'63

Dinsdagavond gingen we op bezoek bij Roda boys.

Het was vriendschappelijk maar daar was weinig van te zien
Een pittige start was het maar de tegenstander werd in de 2e minuut al gevaarlijk en dat was dus 1-0
We moesten even bijkomen en na een kwartier kregen we een vrije trap die door Wessel genomen werd maar in de muur belandde. Het ging beter en weer was er een hard schot door Wessel die kwam hard tegen de tegenstander

Daarna was het een snelle uitbraak van Roda boys dat toch de 2-0 werd. Ook werd een voorzet door ons beloond want er werd door Roda in eigen goal getikt.

Na de rust was Roda toch weer gevaarlijk en werd toch de 3-1 gemaakt. Finn verhinderde de 4-1 door de bal van de lijn te halen maar kon niet voorkomen dat het later toch die score werd. De laatste kans van de wedstrijd was voor Wiljo die hard tegen de lat schoot.

Dus we moeten er weer vol tegen aan de volgende wedstrijd want we gaan voor de winst.