Bekernederlaag GVV’63 1

GVV’63 1 heeft in het bekertoernooi met 1-2 verloren van DFC. Bij GVV’63 ontbraken er nog diverse spelers vanwege blessures. Helaas werd Thomas van der Ley deze week ook aan dat rijtje toegevoegd vanwege een behoorlijke voetblessure.

GVV’63 begon tam en onnauwkeurig aan de wedstrijd. Het eerste half uur was DFC de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong na het afstraffen van een persoonlijke fout. Hierna werd GVV’63 dreigender en was het Daniel Bouma die de 1-1 maakte.

Na rust ging het lang tijd gelijk op zonder veel spektakel. Het was DFC dat halverwege de tweede helft op voorsprong kwam, 1-2. GVV’63 ging nog op jacht naar de gelijkmaker en was enkele keren dichtbij via Daniel Bouma en Daniel Goncalves. Maar er werd niet meer gescoord.

Dinsdag oefent GVV’63 1 om 20.00 uur thuis tegen Alem.

GVV’63 2 wist in het bekertoernooi knap met 1-4 te winnen uit bij Roda Boys 2.