Bericht van de TC Jeugd

150 150 GVV'63

Winterstop,

Bijna tijd voor een korte pauze, even geen 2 avonden in de week op het trainingsveld, even geen wedstrijd zaterdag. Het is tijd om de batterij op te laden voor een succesvol 2e deel van seizoen 2018/2019.

Terugkijkend op de eerste seizoenshelft zien we een goed presterend JO19-1 en Jo17-1 welke beide meedraaien in de bovenste regionen van de 2e klasse. Een heel jong JO17-2 dat na een lastige seizoensstart (na helaas een noodzakelijke samenvoeging met de JO15-1) op dit moment op een gedeelde 3-4 plaats, laat zien zich goed te kunnen weren tegen de veelal ouders teams in de 4e klasse.

JO14-1 wat punten sprokkelt en in sommige gevallen meer verdienden dan het kreeg, maar wel altijd de moed er inhouden. Wat ons betreft er geloof in moet blijven houden dat ze vaker aan de goede kant van de streep komen te staan. Helaas voor de Jo12-1 waren er enkele ploegen te goed in de 2e klasse maar staat dit team toch verdienstelijk in de middenmoot en hebben ze de afgelopen weken laten zien gegroeid te zijn als team, dat belooft nog wat na de winterstop.

De JO11-1 kan niet meer in de middenmoot eindigen dan waar ze nu staan (5 teams boven en onder GVV’63) maar in de wetenschap dat ze zelf enkele resultaten hebben laten liggen toch tevreden mogen zijn met de prestatie in de 1e klasse.

De jongste teams van de Jo10-1 tot en met de JO7-1 hebben allemaal hun winst en verliespartijen gehad. Aangezien hier een stand ontbreekt moeten we het hier doen met de verhalen over goed presterende, lerende teams die elke week vooruit gaan als team en individu.

Laten we zeker de mini’s niet vergeten, een langzaam groeiend groepjes spelers en speelsters die dit jaar de eerste stapjes hebben gezet op het trainingsveld.

Los van alle resultaten en prima prestaties (in over het algemeen hogere klassen). Hopen wij dat alle spelers wekelijks met plezier en de wil om het maximale te presteren, op het veld hebben gestaan. Dat alle spelers weer een stapje beter zijn geworden en uitkijken naar de de 2e seizoenshelft.

Alle trainers, leiders, grensrechters en scheidsrechters bedankt voor het begeleiden van onze jeugd. Trainers nog even in het bijzonder de complimenten voor alleen al jullie bereidheid wekelijks spelers, maar ook jezelf als trainer beter te willen maken. Jullie zijn voor ons de basis in de ontwikkeling van de GVV’63 jeugd, en de basis in de uitvoering van onze opleidingsplannen. Zonder jullie inzet en bereidheid lukt het zeker niet.

Vanaf deze plek hopen wij op een sportief en plezierig 2019 met vele toekomstige successen, want die kunnen niet uitblijven. Fijne voetbal vrije (feest)dagen maar wat ons betreft hoeft de bal niet in de schuur te blijven.

Sportieve groet,
TC jeugd GVV’63

PS: Voor de teams die nog 1 keer moeten presteren dit jaar, veel succes nog voor de laatste wedstrijden in 2018