Bericht van GVV’63 TC Jeugd

150 150 GVV'63

De jeugd van GVV’63 is klaar voor het nieuwe seizoen.

Het is gelukt om alle teams van een trainer te voorzien. De puntjes staan misschien nog niet overal op de i, want er ontbreken her en der nog wel leiders en/of grensrechters. Toch is de basis van een team het hebben van voldoende spelers en een trainer. Wij zijn blij dat we komend seizoen weer gebruik mogen maken van de diensten van diverse trainers.

Waar het al jaren bij elke club moeilijker en moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden, lukt het GVV’63 gelukkig wel. Wij zijn dan ook als TC jeugd erg blij met de inzet van deze en andere mensen die betrokken zijn bij en voor de jeugd. Hun inzet en waarde is niet in geld uit te drukken, maar zonder de inzet van deze mensen is het onmogelijk om een club te zijn waar we alle jeugd met plezier week in en week uit kunnen laten voetballen.

Wij willen via deze weg alle trainers, leiders, grensrechters, wedstrijdsecretaris, het onderhoudsteam, bar personeel en iedereen die we vergeten bij voorbaat danken voor hun inzet voor komend seizoen (en natuurlijk afgelopen seizoenen). Via deze weg wensen wij alle teams veel succes in het nieuwe seizoen, en sta af en toe eens stil bij de mensen die een stapje extra zetten voor jullie en de club.

Er zijn overigens nooit voldoende vrijwilligers want er is genoeg te doen. Heb je interesse, wil je een steentje bij dragen meld je dan aan bij de TC jeugd. Voor nu willen we in ieder geval positief afsluiten want ondanks dat het niet gemakkelijk is gegaan, staan alle nieuwe teams straks gesteld voor het nieuwe seizoen en dit dankzij de vrijwilligers wiens inzet wij enorm waarderen.

Sportieve groet,

TC jeugd