Blik op zaterdag: ASV Arkel 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Voor GVV’63 staat er zaterdag wederom een kraker op het programma. Na de mooie winst op Herovina, gaat GVV’63 zaterdag op bezoek in Arkel. Aanvang 14.30 uur.

arkel

Op basis van de minste verliespunten staan beide ploegen bovenaan, al heeft Arkel één wedstrijd minder gespeeld. Een absolute topper dus.

Ook Arkel degradeerde vorig seizoen uit de derde klasse en heeft de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren. De ploeg van trainer Richard Smaal beschikt over enkele zeer technische spelers. Zo komen Remie Schuurman en Robert Scheurwater ook uit voor het zaalvoetbalteam Jogadores, dat in de eerste divisie speelt.

Voor GVV’63 is de wedstrijd tegen Arkel de laatste van een serie tegen een aantal hooggeplaatste ploegen. Voor Arkel begint dat nu pas. Zij speelden pas tegen 1 ploeg uit de top zes.

Als GVV’63 speelt met dezelfde strijdlust als tegen Herovina is een goed resultaat mogelijk. En dat is zeker welkom, aangezien over een paar weken de eerste periodetitel al vergeven wordt. Door het oneven aantal ploegen zijn er in de 4e klasse D slechts 2 periodetitels. Daarnaast gaat de hoogst eindigende zonder periodetitel ook de nacompetitie in.

Onze geel-zwarte brigade kan in de jacht op de drie punten weer alle steun gebruiken!