Blik op zaterdag: GDC 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Na een vrij weekend, staat er komende zaterdag weer een wedstrijd op het programma voor GVV’63 1. Wederom een uitwedstrijd. Ditmaal gaan onze geel-zwarten in Eethen op bezoek bij GDC. Aanvang 14.30 uur.

GDC draait een stabiel seizoen (boven)in de middenmoot. Met 7 overwinningen, 2 gelijke spelen en 7 nederlagen zijn ze terug te vinden op de zesde plaats, met 4 punten meer dan GVV’63. Net als GVV’63, werd er door GDC nog geen één wedstrijd verloren in 2019. Van laagvliegers, BLC, SSC’55 en Asperen werd er gewonnen. De laatste wedstrijd werd gelijkgespeeld tegen HSSC’61. Wat opvalt is dat de Genderen Drongelen Combinatie meer punten pakt buitenshuis dan thuis. Het is vooral letten op de jongelingen Maarten van Wijlen en Menno Schouten. Goed voor respectievelijk 8 en 5 goals.

Vorig seizoen wist GVV’63 twee keer te winnen van GDC. De thuiswedstrijd van dit seizoen werd met 0-1 verloren door GVV’63. Maar sindsdien zijn er duidelijk stappen gezet door de mannen van Denny van Geffen. Met 1 nederlaag in de afgelopen 9 wedstrijden zijn we aan een goede serie bezig. De afgelopen wedstrijd tegen Sparta’30 eindigde in 0-0. Onze geel-zwarten kregen enkele grote kansen, maar wisten die niet te benutten. Vermoedelijk ontlopen GDC en GVV’63 elkaar ook niet veel. De getoonde inzet en effectiviteit zullen zaterdag waarschijnlijk wel de doorslag geven. En op basis van de afgelopen maanden, zien we dat met vertrouwen tegemoet. Hopelijk reizen er veel GVV-supporters af naar Eethen.