Blik op zaterdag: GDC 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaat GVV’63 1 weer op bezoek in Brabant. Om 14.30 uur wordt er in Eethen gespeeld tegen GDC.

De Genderen Drongelen Combinatie vinden we terug op de derde plaats met 14 uit 7. De geel-blauwen doen het vooral thuis goed met 9 punten uit 3 wedstrijden.  Twee weken geleden werd vv Vuren thuis nog met 3-0 aan de kant gezet. Afgelopen weekend had GDC het moeilijk uit tegen Merlijn. Diep in de blessuretijd wist GDC de 2-2 nog op het bord te krijgen. GDC staat voor het tweede seizoen onder leiding van trainer Edin Curic. Ondanks de goede competitiestart liet hij na 5 wedstrijden al weten dat hij het volgende seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging.

Onze geel-zwarten zijn inmiddels afgezakt naar een gedeelde laatste plaats, met 4 punten uit 6 wedstrijden. Het doelsaldo spreekt boekdelen, 18 voor en 18 tegen. Ook afgelopen zaterdag beleefden we weer een zeer doelpuntrijke middag. Tegen vv Zwaluwe werd het 4-4. GVV’63 speelde best een aardige wedstrijd en het was positief om te zien dat er strijd geleverd werd. Helaas viel de gelijkmaker net voor tijd en kon GVV’63 weer geen driepunter bijschrijven.

Toch zal het kwartje een keer de juiste kant op gaan vallen. De ervaren jongens zullen zaterdag voorop moeten gaan in de strijd. GDC beschikt over een ploeg met veel routiniers, waartegen 100% concentratie vereist is. Hopelijk kan GVV’63 komende zaterdag laten zien dat ze niet op de laatste plaats thuishoren.

We hopen dat GVV’63 1 zaterdag gesteund wordt door veel supporters. Juist nu hebben ze steun nodig!