Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Arkel 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 1 een thuiswedstrijd op het programma tegen Arkel 1. Aanvang 15.00 uur.

arkel

In de enorm spannende 4e klasse D is deze wedstrijd een absolute topper. GVV’63 staat 2e en Arkel 4e. Het verschil bedraagt 2 punten. Door de regionale media werd Arkel aan het begin van het seizoen gebombardeerd tot kampioenskandidaat nummer 1. De ploeg uit Arkel beschikt dan ook over een aantal zeer balvaardige spelers die op hoog niveau zaalvoetballen. Het is aan GVV’63 om ze niet aan voetballen toe te laten komen.

Arkel heeft een paar slechte weken achter de rug. Zo werd achtereenvolgens verloren van Vianen en Vuren. Afgelopen zaterdag werd er wel gewonnen. Laagvlieger Brakel werd thuis met 3-0 verslagen. De ploeg van trainer Richard Smaal staat enorm onder druk. Om de titel te behalen, zullen de laatste 4 wedstrijden gewonnen moeten worden.

ARKEL UIT 4

GVV’63 heeft ook een paar mindere wedstrijden gehad na de winterstop. Maar in de maand April zijn de geel-zwarten goed op dreef. Er werd overtuigend gewonnen van MVV’58, Lekvogels en Well. Het is een geruststellende gedachte dat de ploeg elke wedstrijd al heeft gescoord. Dit zal ook zaterdag moeten gebeuren. Want als GVV’63 een overwinning kan boeken, doet het zeer goede zaken in de titelstrijd. Een goede reden om zaterdag scherp en strijdlustig aan de aftrap te staan.

Wij hopen dat er veel publieke steun is voor onze geel-zwarten!