Blik op zaterdag: GVV’63 1 – ASH 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag 13 mei speelt GVV’63 om 14.30 in Hellouw tegen ASH. In deze wedstrijd kan GVV’63 1 zichzelf, na een goed seizoen, belonen met een kampioenschap.

hellouw ash

De afgelopen jaren waren zeker niet saai bij GVV’63. In 2013 werd het kampioen in de derde klasse. In 2014 werd met gevaar voor eigen leven in Dordrecht de nacompetitie gewonnen, met handhaving in de tweede klasse tot gevolg. In 2015 en 2016 volgden twee degradaties op rij. En nu speelt GVV’63 voor het kampioenschap in de vierde klasse.

De opdracht voor zaterdag is duidelijk. Er moet minimaal gelijkgespeeld worden. De ploeg van het duo Van Setten/Smit wist de afgelopen zes wedstrijden op rij te winnen. GVV’63 speelt de afgelopen weken met een enorme drive en straalt uit dat het vol voor het kampioenschap gaat. Aanstaande zaterdag moet het team nog één keer vol aan de bak.

ash thuis 2

Tegenstander ASH beleeft duidelijk een mindere periode. De afgelopen zeven wedstrijden werden verloren. Toch is ASH altijd een taaie tegenstander. Dat bleek ook in de thuiswedstrijd in Gameren.

De ploeg uit Hellouw zal zich waarschijnlijk nog één keer van zijn beste kant willen laten zien, voor de afscheidnemende trainer Gerrit Molenaar. En ongetwijfeld zal ASH aangemoedigd worden door buurman Herovina, dat nog hoopt op een beslissingswedstrijd.

Toch moet GVV’63 uit gaan van de eigen kwaliteiten en vol voor een overwinning spelen. De ploeg herbergt in ieder geval een groot aantal spelers die weten wat het is om een kampioenswedstrijd te spelen.

De publieke steun voor GVV’63 1 was de afgelopen weken geweldig. Hopelijk zijn er zaterdag in Hellouw weer vele geel-zwarten aanwezig om GVV’63 aan te moedigen! Wij roepen onze jeugdleden op om spandoeken en trommels mee te nemen naar Hellouw.