Blik op zaterdag: GVV’63 1 – ASH 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat alweer de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. GVV’63 1 speelt thuis tegen ASH. Let op: de wedstrijd begint om 14.15 uur.

De gasten uit Hellouw zijn vorig jaar samen met GVV’63 gedegradeerd uit de derde klasse. Dit seizoen worden er wisselvalige resultaten geboekt. ASH staat momenteel 8e met 1 wedstrijd minder gespeeld. De ploeg van trainer Molenaar heeft slechts 13 tegendoelpunten, waarmee ze het beter doen dan bijvoorbeeld nr.2 Herovina.

hellouw-ash

ASH staat bekend als een tegenstander die met veel strijd en passie speelt. GVV’63 zal dus bij de les moeten zijn. Slap voetballen tegen deze tegenstander wordt afgestraft. In de afgelopen zes onderlinge ontmoetingen werd er twee keer gewonnen en vier keer gelijkgespeeld.

Afgelopen zaterdag speelde GVV’63 met 2-2 gelijk tegen onze zuiderburen uit Kerkwijk. Komende zaterdag krijgt GVV’63 wederom een kans om de 1e periodetitel te winnen. Hiervoor is één punt genoeg.

Maar de ploeg van Jan van Setten kijkt niet alleen naar de periodetitel maar ook naar het kampioenschap. Daardoor zou een overwinning zeer welkom zijn. Dan ga je toch met een beter gevoel de winterstop in!

Aansluitend op de wedstrijd wordt in de kantine de jaarlijkse draaimiddag gehouden. Hierbij kunt u tal van mooie prijzen winnen!