Blik op zaterdag: GVV’63 1 – BLC 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat in Gameren de wedstrijd GVV’63 -BLC op het programma. Aanvang 14.30 uur.

25 januari 2020 is de geschiedenisboeken ingegaan als de dag dat GVV’631 misschien wel de spectaculairste wedstrijd speelde in de clubgeschiedenis. Uit tegen BLC werd het 6-6. Met 12 doelpunten was het publiek de grote winnaar. Helaas zal er deze editie geen publiek aanwezig zijn, vanwege de ingestelde Coronamaatregelen.

BLC heeft zich onder de ervaren trainer John Huisman ontpopt tot een ploeg die bovenin het klassement meedraait. Vorig seizoen stonden de Bosschenaren op een tweede plaats op het moment dat de competitie werd afgebroken. Ook dit seizoen maken ze weer indruk. In de bekercampagne werd overtuigend gewonnen. In de eerste competitiewedstrijd werd Noad’32 uit verslagen en de tweede wedstrijd werd bij een 3-0 voorsprong op Sparta’30 in de rust gestaakt vanwege een Coronatelefoontje. De voorhoede is de sterkste linie bij BLC, waarbij het zeker oppassen is voor de talentvolle buitenspeler Niels Nagtzaam.

GVV’63 is de competitie goed gestart met 6 punten uit 2 wedstrijden. Afgelopen zaterdag hielden onze geel-zwarten het hoofd koel toen tegensstander Haaften het nodige fysieke geweld in de strijd gooide. De mannen van Denny van Geffen leven van wedstrijd tot wedstrijd. Zaterdag wacht een behoorlijke uitdaging tegen BLC, waarbij de verdedigende discipline op orde moet zijn. Maar dat geldt bij de tegenstander ook, want GVV’63 weet bijna altijd te scoren.

Hopelijk zetten onze geel-zwarten een stapje extra voor de supporters die er niet bij kunnen zijn.

De wedstrijdbal wordt aangebonden door Autobedrijf Hendriks Zaltbommel BV