Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Brakel 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 de Bommelerwaardse derby tegen Brakel. Aanvang 15.00 uur.

brakel

Tegenstander Brakel boekte dit seizoen twee overwinningen maar neemt de ranglijst in op de laatste plaats met 0 punten. Door het terugtrekken van TEC en de strafpunten tegen SVS’65, raakte de ploeg 6 punten kwijt. Brakel is al druk bezig met het komende seizoen en kan al 4 nieuwkomers begroeten. Toch zal vertrekkend trainer Hans van Gameren het seizoen niet als een nachtkaars uit willen laten gaan. Deze zeer ervaren oefenmeester zal zijn ploeg zeer waarschijnlijk op en top gemotiveerd aan de aftrap van de derby hebben staan.

Brakel uit

Voor GVV’63 was de nederlaag tegen Herovina een grote teleurstelling. Maar hier kun je wel van leren. In de strijd om het kampioenschap moet er elke minuut van de wedstrijd geknokt worden voor de punten! De wedstrijd tegen Brakel biedt een mooie gelegenheid om deze kater weg te spoelen. Een overwinning is noodzakelijk om in de race te blijven voor de titel. Zeker om dat enkele concurrenten elkaar treffen.

Wij hopen op een sportieve derby met veel publieke belangstelling. Na afloop van de derby is er een feestavond in de kantine van GVV’63.