Blik op zaterdag: GVV’63 1 – GDC 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma voor GVV’63 1. Om 15.00 uur is GDC de tegenstander. De Genderen Drongelen Combinatie heeft twee degradaties op rij achter de rug en is na zes seizoenen weer teruggekeerd in de derde klasse. Vooral de degradatie van afgelopen mei kwam hard aan, na een 2-4 uitoverwinning werd er met 0-5 thuis verloren van SVW.

GDC wil dan ook zo snel mogelijk terugkeren naar de tweede klasse. De ambitie voor dit seizoen is een top 5 notering en het behalen van een periodetitel. In vergelijking met vorig seizoen vertrokken er 4 spelers, waarbij het vertrek van topscorer Pascal de Vries naar Almkerk een groot gemis is.

Daartegenover staan 4 nieuwkomers. Vooral de creatieve middenvelder Samir Medic (RKTVV) is een versterking. Echter afgelopen zaterdag moest hij geblesseerd het veld verlaten. Maar dit is een speler die in de gaten moet worden gehouden als hij erbij is. Net als aanvaller Bart van den Boogaard. GDC is dit seizoen vrij wisselvallig begonnen. Er werden twee overwinningen en twee nederlagen genoteerd. Maar GDC is zeker een niet te onderschatten tegenstander.

GVV’63 is de afgelopen weken op stoom geraakt. Er werd maar liefst twaalf keer gescoord in de laatste drie wedstrijden. Afgelopen zaterdag ging het tot de 70e minuut gelijk op tegen vv Altena. Daarna gaf de wilskracht van GVV’63 de doorslag. Er staat echt een team. Ook zaterdag zal de ploeg van Jan van Setten weer fel en scherp aan de wedstrijd moeten beginnen om de volle buit binnen te kunnen halen. Slap beginnen wordt afgestraft in deze derde klasse. Als er zaterdag niet verloren wordt is GVV’63 een jaar ongeslagen in thuiswedstrijden in competitieverband.

Kom zaterdag naar het sportpark en steun GVV’63!