Blik op zaterdag: GVV’63 1 – HAAFTEN 1

Zaterdag 28 september staat de eerste thuiswedstrijd (competitie) van het seizoen op het programma voor GVV’63 1. Te gast zijn de overburen uit Haaften, we spreken dus van een echte Waalderby. Aanvang 15.00 uur.

Onze overburen uit Haaften beschikken al jaren over een aantal geweldige aanvallers. Scorend vermogen is er genoeg aanwezig met o.a. Thijmen Gerringa, Danny Verwolf en Johnny Noorthoek. Reden genoeg voor de Gamerse defensie om 90 minuten lang alert te blijven. Haaften beschikt sinds dit seizoen over een nieuwe trainer, Zaltbommelaar Bart Fransen staat bij de rood-groen-zwarten aan het roer. Dat moet hij wel doen zonder Dennis van Riel, die de overstap naar GVV’63 maakte. Haaften begon de competitie vorige week thuis met een 2-2 gelijkspel tegen Sparta’30.

De competitiestart draaide voor GVV’63 op een deceptie uit. In Tilburg werd in de laatste 20 minuten een 1-3 voorsprong verspeeld, met een 4-3 nederlaag tot gevolg. Dit gebeurde zonder grote individuele fouten, maar het hele team zakte ver weg. Maar het mooie van voetbal is, dat je vaak een week later alweer de kans krijgt om je te revancheren. In dit geval in een derby voor eigen publiek. Zaterdag zal GVV’63 90 minuten bij de les moeten zijn en de tegenstander vanaf het begin bij de kladden moeten grijpen. Gezien de slechte start van vorige week, mogen we een zeer gemotiveerd GVV’63 verwachten.

We hopen op veel steun van het Gamerse publiek!

Aanstaande zaterdag draait DJ Brian in de kantine van GVV63. We gaan er een feestje van maken! ???????

Als van ouds wordt er ook weer gedraaid met het rad van avontuur.