Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Herovina 1

150 150 GVV'63

Na twee uitbeurten staat er zaterdag weer een thuiswedstrijd op het programma voor GVV’63 1. De bezoekende tegenstander is Herovina uit Herwijnen. Wederom een echte Waalderby. Aanvang 14.30 uur.

Herovina is een goede bekende. Beide ploegen kwamen elkaar vorig seizoen in de 4e klasse tegen. Tot op de laatste speeldag bleef Herovina druk zetten. Toch werd GVV’63 Kampioen! Maar ook de gasten uit Herwijnen wisten knap te promoveren via de nacompetitie. Vorig seizoen wonnen beide ploegen in de onderlinge ontmoetingen hun thuiswedstrijd.

Dit seizoen is Herovina knap gestart met 6 punten uit 3 wedstrijden. Daarna waren de cijfers omgedraaid. Uit de laatste 6 wedstrijden werden slecht 3 punten behaald. GVV’63 treft dus een tegenstander die naarstig op zoek is naar een succes. Blikvangers bij de gasten zijn Maarten Lievaart, Jesse van Vliet en clubtopscorer Kevin Steenbruggen.

Ook GVV’63 is weer aan een overwinning toe. De laatste twee wedstrijden werden verloren. De nummer 1 en gedeelde nummer 2 van de ranglijst waren een maatje te groot. Toch is er geen reden tot paniek. Het feit dat GVV’63 tegen beide ploegen twee maal wist te scoren geeft wel aan dat er genoeg kwaliteit is.

Met nog drie wedstrijden te gaan in 2017, zou het fijn zijn om nog een aantal punten te pakken en met een goed gevoel de winterstop in te gaan. De mannen van Jan van Setten zullen nog drie keer vol aan bak de moeten om terug te kunnen kijken op een goede eerste seizoenshelft.

Om te beginnen zaterdag thuis tegen Herovina. Veel succes mannen en hopelijk kunnen we veel geel-zwarte toeschouwers begroeten!