Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Herovina 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag ontvangt GVV’63 koploper Herovina. Aanvang 14.30 uur. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in de derde klasse in het seizoen 2012-2013. In dat jaar werd GVV’63 kampioen en wist het vier punten te pakken tegen Herovina.

De ploeg uit Herwijnen kent een hele goede competitiestart. De eerste zes wedstrijden werden gewonnen. Daarna werd er twee keer gelijkgespeeld tegen Vianen en Well.

herovina

Herovina heeft een fysiek sterke ploeg met enkele goed voetballende routiniers, zoals Kevin Steenbruggen en Jeffrey van der Meijden. Daarnaast hebben ze ook nog de zeer ervaren pinchhitter Maurice Schopenhouer achter de hand.

Voor GVV’63 is deze thuiswedstrijd tegen de koploper een mooie gelegenheid om zich te revancheren voor de nederlaag tegen MVV’58. Afgelopen zaterdag bewees GVV’63 zichzelf een slechte dienst door een gebrek aan scherpte en felheid. Het is nu zaak om de gasten uit Herwijnen vanaf minuut 1 te laten merken dat er niets te halen valt in Gameren.

Het zal ongetwijfeld een boeiende wedstrijd worden tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Beide ploegen wisten de laatste twee wedstrijden niet te winnen en zullen een nieuwe misstap willen voorkomen.