Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Kerkwijk 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat voor GVV’63 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Een mooi affiche, om 14.30 start de derby tegen Kerkwijk.

kerkwijk

Een heel belangrijke wedstrijd voor GVV’63. Want er zal gewonnen moeten worden om de beste papieren te behouden in de titelstrijd. Nog twee keer winnen en de fel begeerde promotie is binnen. In theorie zou GVV’63 zaterdag al kampioen kunnen worden. Dan moet het zelf winnen van Kerkwijk, en concurrent Herovina moet dan thuis verliezen van Arkel.

Echter de mannen van het duo Jan van Setten en Gilberto Smit hebben alleen invloed op hun eigen resultaat, dus naar de concurrent kijken doen we wel na afloop. GVV’63 is de laatste weken met een zeer goede serie bezig. Er werd achtereenvolgens gewonnen van MVV’58, Lekvogels, Well, Arkel en Vianen.  Met de wedstrijdinstelling van de afgelopen weken zal ook Kerkwijk verslagen moeten worden.

kerkwijk uit 2

GVV’63 heeft nog een appeltje te schillen met onze sympathieke zuiderburen. In de uitwedstrijd tegen Kerkwijk kwam GVV’63 niet verder dan een gelijkspel. De plaats op de ranglijst van Kerkwijk mag zeker niet tot onderschatting leiden. Uit de statistieken blijkt dat Kerkwijk dit seizoen in de vijf gespeelde Bommelerwaardse derby’s, nog geen één nederlaag heeft geleden.

Zaterdag zal GVV’63 dus op-en-top gemotiveerd aan de start moeten staan. Hopelijk gesteund door vele supporters. Na afloop van deze derby is er een DJ in de kantine.

Op zaterdag 13 mei speelt GVV’63  de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen ASH.