Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Lekvogels 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 een thuiswedstrijd tegen Lekvogels uit Lexmond. Aanvang 15.00 uur.

lekvogels

De ploeg uit Lexmond speelt al 20 jaar in de vierde klasse zonder dat er echt om de prijzen wordt meegedaan. Dat is dit seizoen anders. De Lekvogels bezetten momenteel de tweede plaats. Dat is een compliment waard. Van de 18 gespeelde wedstrijden werden er maar 3 verloren. Alle drie met maar 1 doelpunt verschil. De ploeg is dit seizoen dus nog geen één keer weggespeeld. Daar ligt ook de kracht van de gasten. Trainer Raymond Sponselee heeft een hecht collectief van zijn ploeg gesmeed.

lekvogels uit 1

GVV’63 heeft afgelopen zaterdag duidelijk revanche genomen voor het mindere optreden in de twee eerdere uitbeurten in Herwijnen en Vuren. Er werd met 0-3 gewonnen bij MVV’58. Door een combinatie van goed voetbal en 100% inzet was de thuisploeg kansloos. Als de inzet goed is, zijn er maar weinig ploegen die GVV’63 kunnen verslaan.

Ook tegen het stugge Lekvogels zal er passie en strijd geleverd moeten worden. Om de titelkansen levend te houden is een overwinning noodzakelijk. GVV’63 staat momenteel vierde en de komende weken zal er een inhaalrace gestart moeten worden. Dit zal moeten gebeuren zonder de zwaar geblesseerde Bert van Selm. Maar wellicht kunnen zijn ploeggenoten hem zaterdag verblijden met een mooie thuisoverwinning.

In deze beslissende fase van de competitie hopen we weer op de steun van vele supporters!