Blik op zaterdag: GVV’63 1 – MVV’58 1

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 thuis tegen het vijf jaar oudere MVV’58. Aanvang 15.00 uur.

De ploeg uit Meteren kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege het overlijden van Dick de Ruiter. De heer de Ruiter was bij MVV’58 actief als bestuurslid, wedstrijdsecretaris, trainer en coach. Via deze weg willen wij zijn familieleden en MVV’58 veel sterkte toewensen!

Na de promotie uit de 4e klasse is MVV’58 aan een goed seizoen bezig. Momenteel staan de blauw-zwarten op een 7e plaats met een wedstrijd en twee punten minder dan GVV’63. Vooral in de voorhoede beschikt MVV’58 over veel kwaliteit, met Morris van den Brink en Remco Knoop. Tijdens de wedstrijd in Meteren werd duidelijk dat je deze spitsen geen meter moet geven.

Deze wedstrijd in Meteren verloor GVV’63 met 3-2. En dat was eigenlijk onnodig. De eerste helft was GVV’63 beter en ging het met een 0-1 voorsprong rusten. Na rust speelde GVV’63 te slap en was het MVV’58 dat veel feller was in de duels. Tegen deze tegenstander is komende zaterdag 90 minuten lang concentratie en inzet vereist!

Na de nederlaag tegen TSVV Merlijn, herstelde GVV’63 zich knap met een 1-3 overwinning bij vv Zwaluwe. Wat betreft de 2e periode heeft GVV’63 niets meer in eigen hand. Het is zaak om elke week 100% gas te geven. Zorgen dat jezelf de punten pakt en dan pas naar anderen kijken.

Aanstaande zaterdag treft GVV’63 een tegenstander die de laatste drie uitwedstrijden heeft gewonnen. Dus van onderschatting mag zeker geen sprake zijn. Hopelijk kunnen we zaterdag rekenen op de steun van veel geel-zwarte supporters!

Balsponsor: Van den Oever Wonen en Slapen Geldermalsen

Pupil van de week: Ralph van Zanten (GVV’63 JO8-2)