Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NEO’25 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag staat er voor GVV’63 1 een thuiswedstrijd op het programma tegen NEO’25 uit Sprang Capelle. Aanvang 14.30 uur. We zitten midden in een winterse periode. Het doorgaan van de wedstrijd zal dus afhankelijk zijn van de sneeuwval en temperatuur van de komende twee dagen.

NEO’25 staat op een keurige 4e plaats. Trainer Stefan Brok had de zware taak om de succesvolle trainer Antoine van Pelt op te volgen. Maar doet dit naar behoren, met een contractverlening tot gevolg. In de tweede seizoenshelft kwamen de tricolores uit Sprang tot op heden één keer in actie. In de derby tegen SV Capelle werd met 2-2 gelijkgespeeld, waarbij een 0-2 voorsprong werd weggegeven. NEO’25 beschikt over een hecht collectief, met spelers die voor elkaar willen werken.

De uitwedstrijd tegen NEO’25 was voor GVV’63 het startsein om een goede reeks neer te zetten. In Sprang werd er met 0-1 gewonnen, door een goal van Richan Kreling. GVV’63 liet in deze wedstrijd fraai combinatievoetbal zien, in samenhang met een gezonde dosis vechtlust. Precies wat we komende zaterdag weer willen zien! Onze geel-zwarten kwamen vanwege afgelastingen in 2019 nog niet in actie voor de competitie. Het is zaak om weg te komen uit de onderste regionen. Hier zal iedereen van doordrongen zijn. Dus zaterdag zal er gestreden moeten worden!

Wij hopen op veel publieke ondersteuning.