Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NOAD’32 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag 16 november staat in Gameren de inhaalwedstrijd tegen NOAD’32 op het programma. Aanvang 14.30 uur. Let op! Dit tijdstip is gewijzigd. Deze wedstrijd ging enkele weken geleden niet door vanwege een te nat veld. Gelukkig wisten onze vrijwilligers de verstopping in de drainage te verhelpen. Hulde voor hun inzet!

De ploeg uit Wijk wist in het seizoen 17/18 beslag te leggen op het kampioenschap in de derde klasse D. Het verblijf in de tweede klasse was van korte duur. Vorig seizoen werd NOAD’32 laatste en degradeerde het weer naar de derde klasse. De ploeg uit Wijk staat voor het vierde seizoen onder leiding van trainer Rob van Loon.

NOAD’32 kende een moeizame seizoenstart met 2 punten uit drie wedstrijden. Er werd verloren van GDC en gelijkgespeeld tegen ONI en Zwaluwe. Maar in de wedstrijden daarna maakten de rood-witten indruk. Uit de laatste vier duels werden 12 punten gepakt, met een doelsaldo van 15 voor en 2 tegen. Afgelopen zaterdag werd koploper BLC nog verslagen. We treffen dus een ploeg in topvorm.

Ook GVV’63 boekte afgelopen zaterdag een overwinning. In Eethen werd GDC knap met 2-5 verslagen. Er waren een aantal mooie goals te bewonderen. Maar de strijd die het hele team leverde gaf de doorslag. Zonder strijdlust kun je in deze klasse van elke tegenstander verliezen. Maar wordt er wel geknokt dan heeft elke tegenstander er zijn handen vol aan om GVV’63 te kunnen verslaan. Ons eerste elftal heeft de sleutel tot succes in eigen handen.

Door afwezigen zal trainer Denny van Geffen weer wat aanpassingen moeten doen aan zijn team. Maar ongetwijfeld staan er zaterdag 11 zeer gemotiveerde spelers aan de aftrap. Hopelijk krijgen zij de steun van veel geel-zwarte toeschouwers!

⚽️ De balsponsor aanstaande zaterdag is Bakkerij Van Keulen.

?? De pupil van de week is Nour Ashour (GVV’63 JO10-2).