Blik op zaterdag: GVV’63 1 – SV CAPELLE 1

150 150 GVV'63

Na drie uitwedstrijden op een rij staat er zaterdag weer thuiswedstrijd op het programma. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt tegen SV Capelle 1.

SV Capelle is terug te vinden in de top van de ranglijst. Momenteel wordt de derde plaats ingenomen. Op voorhand werden de “blauwen” uit Capelle genoemd als titelkandidaat. Echter Sleeuwijk en SC Evertsein hebben een gaatje geslagen van 5 punten voorsprong. Toch is SV Capelle al verzekerd van nacompetitievoetbal. Enkele weken geleden werd de 2e periode binnengehaald.

Onze komende tegenstander is de meest productieve ploeg in de competitie, inmiddels werd er al 54 keer gescoord. Gemiddeld drie doelpunten per wedstrijd. Waarbij opgemerkt moet worden, dat er in de laatste 4 wedstrijden slechts 3 goals werden gemaakt. Zeker de doelpuntloze thuisnederlaag tegen SSC’55 was opvallend. Qua tegendoelpunten ontlopen SV Capelle en GVV’63 elkaar niet veel.

Onze geel-zwarten hebben, na de slechte competitiestart, de juiste flow te pakken. In 2019 werd er nog niet verloren. Het is veelzeggend dat er teleurstelling heerste nadat er, bij het hoger geklasseerde Sparta’30 en GDC, niet werd gewonnen. Gezien de kansenverhoudingen had dit wel gekund en tegen GDC zou dit zeker dik verdiend zijn. Helaas was het niet zo en kunnen we ons weer richten op de volgende wedstrijden.

De komende drie wedstrijden kan GVV’63 laten zien wat het waard is. We treffen SV Capelle en twee keer koploper Sleeuwijk. Dit zijn niet de tegenstanders waar op voorhand punten tegen gepakt moeten worden. Echter op basis van de laatste weken is dit zeker mogelijk. De ploeg van Denny van Geffen speelt gedisciplineerd en met veel inzet. Dat zal tegen SV Capelle ook weer nodig zijn. Een tegenstander waar je nooit tegen mag verslappen. In de uitwedstrijd verloor GVV’63, na een redelijk goede wedstrijd,  met 2-1. Komende zaterdag krijgen we de kans om dit recht te zetten!

Aanstaande zaterdag wordt GVV’63 1 extra ondersteund door de Vrienden van GVV’63. Samen met deze sponsoren wordt een bedrijfsbezoek gebracht, geluncht en ze zijn aanwezig bij de wedstrijdbespreking en de wedstijd. Hopelijk wordt het een mooie middag.