Blik op zaterdag: GVV’63 1 – SV CAPELLE 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 1 wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer is te gast SV Capelle uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

De blauwen van SV Capelle staan 1 plaats boven GVV’63 op de ranglijst. Met 9 punten uit 8 wedstrijden zijn ze terug te vinden in de brede middenmoot. De ploeg uit Capelle wist dit seizoen twee keer te winnen, van Haaften en in de derby tegen NEO’25. Twee weken geleden wisten ze nog op sensationele wijze een punt te veroveren tegen BZC’14. In de slotfase lukte het de keeper van de Capellenaren om de 3-3 op het scorebord te koppen.

SV Capelle zag afgelopen zomer drie spelers naar RWB vertrekken, waaronder het befaamde spitsenduo Eyupoglu en Ulusan. Vorig seizoen samen goed voor 37 doelpunten. Daartegenover staat de komst van 3 nieuwe spelers.

GVV’63 bevindt zich nog steeds in de onderste regionen van de ranglijst. Afgelopen zaterdag werd qua spel en beleving de goede lijn doorgetrokken van de weer ervoor. Echter op onfortuinlijke wijze liepen onze geel-zwarten tegen een onverdiende nederlaag aan. Zaterdag de kans om dit recht te zetten tegen SV Capelle. Bij winst wordt de aansluiting met de middenmoot gemaakt.

Echter SV Capelle is meestal een taaie opponent, dus GVV’63 zal zaterdag weer strijdbaar voor de dag moeten komen. Hopelijk kunnen we weer veel GVV-supporters begroeten.

De balsponsor aanstaande zaterdag is Diks Verzekeringen IJsselstein

De pupil van de week is Jesse van Dalen (GVV’63 JO8-2).