Blik op zaterdag: GVV’63 1 – SV Capelle 1

150 150 GVV'63

Na 195 dagen is het weer zover, er staat een competitiewedstrijd voor GVV’63 1 op het programma. Zaterdag 19 september wordt de competitie gestart met een thuiswedstrijd tegen SV Capelle. Aanvang 14.30 uur. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar 1 keer, in Gameren werd het 1-0.

Tegenstander SV Capelle zag dit seizoen weer een oude bekende terugkeren. Trainer Edin Curic keerde, na twee succesvolle seizoenen bij GDC, weer terug naar Sprang Capelle. Het afgelopen seizoen bivakkeerde SV Capelle in de onderste regionen. Met de nieuwe trainer en maar liefst negen nieuwe selectiespelers moet de weg naar boven weer ingeslagen worden. In het bekertoernooi wist SV Capelle tweemaal te winnen en er werd verloren van Klundert.

Na vorig seizoen weet GVV’63 als geen ander dat je er gelijk moet staan aan het begin van de competitie. Een jaar geleden behaalde GVV’63 4 punten uit de eerste 6 wedstrijden en dan loop je het hele seizoen achter de feiten aan. Het herstel daarna was sterk, er werd een goede serie neergezet. Hierdoor nam GVV’63 de derde plaats in op het moment van de competitiebeëindiging.

Op basis van vorig seizoen is het stabiele GDC favoriet voor de titel. Daarnaast staan BLC, NOAD’32 en ONI hoog aangeschreven. En ook de nieuwkomers HSSC’61 en Everstein beschikken over sterke selecties. Maar ook van GVV’63 mag verwacht worden dat er gestreden wordt om de bovenste plaatsen. Daarom is het zaak om zaterdag de competitie te starten met een goed resultaat.

Wij hopen zaterdag op veel steun voor onze geel-zwarten. Waarbij wij iedereen nogmaals willen wijzen op de geldende Coronaregels. Houd 1,5 meter afstand (ook langs de lijn) en op het terras/in de kantine moet iedereen zitten. Registreer je gegevens bij bezoek aan de kantine/terras.

Sponsor wedstrijdbal: Wim van Wijk Zonwering Gameren

Pupil van de week: Jay van Stuijvenberg