Blik op zaterdag: GVV’63 1 – VV Vianen 1

150 150 GVV'63

Na een vrije zaterdag hervat ons eerste elftal zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen vv Vianen. Aanvang 14.30 uur.

vianen

De club uit Vianen is een relatief onbekende tegenstander. Vianen beschikt over enkele zaterdag- en zondagteams. Het eerste zaterdagelftal van Vianen bivakkeert al enkele jaren in de kelder van het amateurvoetbal. Dit jaar kreeg de selectie een enorme opfrisbeurt. Bijna alle selectiespelers vertrokken en er kwamen 19 nieuwe spelers voor in de plaats.

Vianen staat momenteel op de één na laatste plaats. Er werd nog geen overwinning geboekt. Driemaal werd er gelijkgespeeld tegen Lekvogels, Herovina en Kerkwijk. Wat opvalt is dat de gasten uit Vianen in alle competitiewedstijden wisten te scoren, met bijna 2 doelpunten gemiddeld per wedstrijd.

Een mooie uitdaging voor GVV’63 om daar een eind aan te maken. De ploeg van Jan van Setten heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag tegen MVV ’58. Er werd gewonnen van directe concurrenten Herovina en Arkel. In deze wedstrijden liet GVV’63 zien dat als de werklust goed is, ze heel moeilijk te verslaan zijn.

Nu is het zaak om ook tegen Vianen vanaf de eerste minuut scherp te zijn. Want van onderschatting mag geen sprake zijn!