Blik op zaterdag: GVV’63 1 – vv Vuren 1

150 150 GVV'63

Zaterdag 29 september staat de eerste competitie thuiswedstrijd voor GVV’63 1 op het programma. Om 15.00 uur is koploper vv Vuren te gast.

Vuren begon de competitie met een grote verrassing. Niet zozeer de overwinning tegen het sterk geachte vv Haaften was verrassend. Maar vooral de manier waarop. De groen-roden van vv Haaften werden met 7-2 verslagen. Ondanks dat Vuren het laatste half uur met 10 man speelde vanwege een rode kaart. Vuren beschikt over een jonge ploeg. Afgelopen zaterdag waren het vooral de jeugdige Bas van der Vliet (3x) en Timoty Bonthuis (2x) die de trekker overhaalden.

De laatste keer dat GVV’63 en vv Vuren elkaar in de competitie troffen was twee seizoenen geleden. Dat seizoen werd GVV’63 kampioen in de vierde klasse. En wist vv Vuren, na een ijzersterke eindsprint, te promoveren via de nacompetitie. Het afgelopen seizoen kwam Vuren uit in de derde klasse C. Waar een 10e plaats genoteerd werd.

GVV’63 begon de competitie met een 3-0 nederlaag tegen het sterke SC Everstein. Op zich helemaal geen schande gezien het aantal afwezigen waarmee trainer Denny van Geffen te kampen had. Gelukkig keren er zaterdag weer enkele spelers terug. Nu is het zaak om een goed resultaat te boeken voor het thuispubliek. Met Vuren treffen we een tegenstander in vorm, dus zaterdag zal er strijd geleverd moeten worden!

Wij zien u graag langs de lijn om onze geel-zwarten te ondersteunen!