Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Willem II 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 1 de eerste thuiswedstrijd in competitieverband op het programma. Om 15.00 uur speelt GVV’63 1 tegen Willem II uit Tilburg.

Naast de profvoetbaltak bestaat er ook een amateurtak van deze Tilburgse voetbalclub. Voor GVV’63 geen onbekende tegenstander. In het seizoen 2015-2016 kwamen beide ploegen uit in de 3e klasse D. Dit was voor beiden geen succes, want zowel GVV’63 als Willem II degradeerde. Beide ploegen toonden veerkracht, om door middel van een kampioenschap weer binnen een jaar terug te keren in de 3e klasse.

De Tricolores liepen bij de start van de competitie tegen een 0-3 nederlaag aan tegen SSC’55. De ploeg van trainer Leo van Wijk zal er zeker op gebrand zijn om zaterdag in Gameren de eerste punten te behalen.

Ook GVV’63 startte met een 3-0 nederlaag in Andel tegen Sparta’30. Degenen die de wedstrijd gezien hebben, konden na afloop amper geloven dat deze uitslag op het bord stond. GVV’63 had in Andel een duidelijk veldoverwicht en kreeg de ene kans na de andere. Maar je moet jezelf wel belonen! Het is zaak dat GVV’63 zaterdag vol voor de eerste driepunter gaat. En dit is ook zeker mogelijk gezien het vertoonde veldspel van afgelopen zaterdag.

We hopen hierbij op veel steun van ons thuispubliek.