Blik op zaterdag: GVV’63 – Vuren

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag om 15.00 uur speelt GVV’63 1 een thuiswedstrijd tegen voetbalvereniging Vuren. Voor GVV’63 geen onbekende tegenstander die meestal beschikt over een goede werklust.

In het seizoen 2009-2010 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst in competitieverband in de derde klasse. In het seizoen 1997-1998 speelden beide ploegen zelfs nog tegen elkaar in de tweede klasse. In dat jaar wist Vuren knap kampioen te worden.

vuren

Dit seizoen heeft Vuren versterking gekregen van een drietal spelers van Unitas. Een speler om in de gaten te houden is de regelmatig scorende Bart Muilenberg. Vuren heeft momenteel 5 punten uit 4 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er onverdiend verloren van Herovina.

Onze geel-zwarten kennen een betere competitiestart. Met de elf-klapper van afgelopen zaterdag in Tiel nog vers in het geheugen. Maar de knop moet weer omgezet worden, zaterdag beginnen we weer met 0-0. Maar als het spel en de inzet gelijkwaardig zijn aan de afgelopen weken, kan het een mooie zaterdag worden.