Blik op zaterdag: Herovina 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 11 maart staat de uitwedstrijd tegen Herovina op het programma. Aanvang 14.30 uur, Sportcomplex De Kol te Herwijnen.

herovina thuis

Voor GVV’63 breken de weken van de waarheid aan. De komende weken staan er een aantal topwedstrijden op het programma tegen: Herovina, Brakel, Vuren, MVV’58, Lekvogels en Arkel. Na deze weken zal er meer duidelijk zijn in de strijd om het kampioenschap.

Tegenstander Herovina staat qua puntenaantal gelijk met GVV’63, echter onze geel-zwarten speelden een wedstrijd minder. Tegenstander Herovina is in de thuiswedstrijden nog ongeslagen, dus daar ligt een mooie uitdaging voor de ploeg van Jan van Setten.

Vorige week won Herovina met 3-0 van laagvlieger Brakel. GVV’63 pakte ook drie punten in de uitwedstrijd tegen SVS’65. GVV’63 kan zaterdag een fysiek sterke tegenstander verwachten die beschikt over twee makkelijk scorende spitsen.

De thuiswedstrijd werd door GVV’63 met 3-0 gewonnen. Toen was er duidelijk sprake van een krachtsverschil. Zo makkelijk zal het zaterdag niet weer worden. Toch moet een overwinning mogelijk zijn. Tot nu toe heeft GVV’63 in alle wedstrijden nog gescoord. En met slecht 6 tegengoals is de verdediging solide. Maar in de topwedstrijden zullen inzet en concentratie de doorslag geven.

We hopen dat onze geel-zwarten zaterdag gesteund worden door vele supporters!