Blik op zaterdag: Lekvogels 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Het eerste elftal van GVV’63 is de competitie heel goed gestart. Met 15 punten uit 5 wedstrijden werd de volle buit binnengehaald en staat het op de tweede plaats. Het feit dat er nog geen één tegendoelpunt werd geïncasseerd is knap te noemen.

Afgelopen zaterdag werd er met 0-2 gewonnen van Brakel. Dit was echter wel de minste wedstrijd van Gamerse zijde. Het tempo lag te laag om Brakel echt pijn te doen. Dit zal de komende weken anders moeten. De komende vier wedstrijden ontmoet GVV’63 een aantal hoog geplaatste ploegen: Lekvogels, MVV’58, Herovina en Arkel. Respectievelijk de nummer 4, 7, 1 en 3. Tegen deze ploegen zal de inzet 100% moeten zijn!

lekvogels

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 om 14.30 uur in Lexmond tegen de Lekvogels. Een vereniging waar GVV’63 de laatste twintig jaren in competitieverband niet tegen heeft gevoetbald. De laatste ontmoeting stamt nog uit de tijd van de Afdeling Dordrecht. Lekvogels speelt al enkele jaren voornamelijk in het rechterrijtje van de vierde klasse.

Maar dit seizoen kent ook Lekvogels een goede competitiestart. Er werden knappe overwinningen geboekt tegen ASH, Kerkwijk en MVV’58. Slechts eenmaal werd er verloren, thuis van koploper Herovina. Lekvogels wordt getraind door Raymond Sponselee, die we in Gameren nog kennen als trainer van GSC/ODS.

GVV’63 zal zaterdag vol aan de bak moeten tegen Lekvogels. Een mooie gelegenheid om te laten zien dat de ploeg van Jan van Setten thuis hoort in de top van het klassement.