Blik op zaterdag: NEO’25 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag brengt GVV’63 een bezoek aan Sportpark De Gaard in Sprang-Capelle. Tegenstander is NEO’25, wat staat voor Nederland En Oranje opgericht in 1925. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

De ploeg uit Sprang begon de competitie met twee nederlagen, maar wist zich daarna goed te herpakken. Er werd gelijkgespeeld tegen Haaften. En dat is een bijzondere uitslag in de derde klasse D. Want van de 35 wedstrijden eindigde er slechts 1 in een gelijkspel. 34 keer was er een winnaar bij het eindsignaal. Na dit gelijkspel maakte NEO’25 indruk, door van GDC en Sleeuwijk te winnen. Duidelijk een tegenstander in vorm!

De ploeg van trainer Antoine van Pelt komt al 12 seizoenen uit in de derde klasse. Neo’25 wist zich vorig seizoen tegen Arkel veilig te spelen in de nacompetitie. Sterkhouders bij de ploeg uit Sprang zijn de ervaren Jordy Rosenbrand en Nicky van Gils. GVV’63 heeft nog een sportieve rekening te vereffenen met de komende tegenstander. In het laatste seizoen dat beide ploegen elkaar tegen kwamen, werd er twee keer van NEO’25 verloren. Vooral de 2-3 thuisnederlaag in april 2016 was pijnlijk, dit zorgde voor de degradatie naar de 4e klasse.

Maar GVV’63 heeft de weg omhoog weer gevonden. Na het kampioenschap van vorig seizoen, is ook de start van dit seizoen goed. De afgelopen 4 wedstrijden werden gewonnen en dat smaakt naar meer! Er staat duidelijk een team dat voor elkaar wil werken. Dit zal zaterdag ook gebracht moeten worden. Hopelijk worden onze geel-zwarten gesteund door veel Gamers publiek. Want dat hebben ze op basis van de afgelopen weken zeker verdiend.