Blik op zaterdag: NOAD’32 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 in Wijk tegen NOAD’32. Aanvang 14.30. Deze wedstrijd is de absolute topper tijdens deze speelronde. De nummer 2 van de ranglijst gaat op bezoek bij de nummer 1.

NOAD’32 heeft bij de aanvang van het seizoen de ambitie uitgesproken om een top 3 klassering te behalen en een periodetitel. De ploeg uit Wijk is al goed op weg want twee weken geleden werd de eerste periodetitel gepakt. Vooral de manier waarop is indrukwekkend. 6 overwinningen, 1 gelijkspel, 17 doelpunten voor en 0 tegen. Hierdoor is NOAD’32 titelkandidaat nummer 1 geworden in de 3e klasse D. Een rol die nieuw is voor de ploeg van trainer Rob van Loon.

Vorig seizoen was NOAD’32 ook in de race voor promotie. Alleen toen was Hardinxveld in de nacompetitie een maatje te groot. In het seizoen 2015-2016 speelden beide ploegen voor het laatst tegen elkaar. Twee keer behaalde de thuis spelende ploeg een overwinning. Bij de rood-witten is het vooral letten op Remy Schouwenaar, die al goed is voor zes competitietreffers.

GVV’63 behaalde twee weken geleden een punt tegen SV Capelle. Ondanks het puntverlies kon men in Gameren blij zijn met het vertoonde spel. De tweede helft was GVV’63 in staat om het sterke SV Capelle haar wil op te leggen. Helaas werden er te veel kansen gemist. Toch was deze wedstrijd erg goed voor het zelfvertrouwen van de ploeg.

Zaterdag is het thuisspelende NOAD’32 duidelijk de favoriet. Maar de ploeg van Jan van Setten zal zich waarschijnlijk niet zomaar gewonnen geven. In dit soort wedstrijden moet de strijdlust 100% zijn. Wellicht is er een verrassing mogelijk. Tevens is het ook een mooie uitdaging voor onze topscorer Mathijs Libbers om de Wijkse doelman voor het eerst te passeren.

Hopelijk weten veel GVV’63-supporters de weg naar Sportpark ’t-Korenzand te vinden!