Blik op zaterdag: Sparta’30 1 – GVV’63 1

Komende zaterdag speelt GVV’63 1 een uitwedstrijd tegen de geel-zwarten van Sparta’30. Om 14.30 trappen we af in Andel.

Bij deze willen we Sparta’30 feliciteren met het 90-jarige jubileum. Corona zal een streep gezet hebben door de geplande feestelijkheden, al zullen ze later ongetwijfeld ingehaald worden.

Sparta’30 staat momenteel op een 12e plaats met 1 punt uit 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd toonde Sparta’30 veerkracht. Na een 1-3 achterstand tegen TSVV Merlijn, werd er nog met 3-3 gelijkgespeeld. De tweede wedstrijd tegen BLC werd vanwege een corona geval in de rust afgebroken bij een 3-0 achterstand. En vorige week werd er met 2-0 verloren bij NOAD’32.

Sparta’30 beschikte met Anrico Visser en Lennard van Andel al over twee gevaarlijke voorhoede spelers, daar kwam afgelopen zomer nog een derde bij. De Poolse spits Piotr Murawski kwam over van FC Uden, waar hij vorig seizoen 15 keer scoorde in 16 wedstrijden.

GVV’63 is het seizoen voortvarend begonnen. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen. Vooral afgelopen zaterdag maakte onze geel-zwarten indruk. Titelkandidaat BLC werd met 3-0 verslagen. GVV’63 voetbalde heel degelijk en wist veel kansen te creëren. Hopelijk kan deze goede vorm zaterdag ook weer getoond worden. Sparta’30 blijft een gevaarlijke opponent, dus GVV’63 zal vanaf minuut 1 bij de les moeten zijn.

Helaas mogen onze trouwe fans er komende zaterdag weer niet bij zijn. Heel jammer, gezien het grote aantal mensen dat meeleeft met ons eerste elftal. Hopelijk boekt ons vlaggenschip een goed resultaat zodat onze supporters met plezier de ranglijst kunnen bekijken.