Blik op zaterdag: SSC’55 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaat GVV’63 1 op bezoek bij SSC’55. De wedstrijd in Sprang-Capelle begint om 14.30 uur. De thuiswedstrijd tegen SSC’55 wist GVV’63 met 4-2 te winnen.

Bij tegenstander SSC staat het water momenteel tot aan de lippen. De laatste plaats op de ranglijst wordt ingenomen. Het maximale wat nog haalbaar is, is het ontlopen van rechtstreekse degradatie. De opdracht is duidelijk: SSC’55 moet Asperen passeren op de ranglijst. SSC’55 heeft, met nog drie wedstrijden te gaan, een achterstand van 3 punten. Tevens is het doelsaldo (+5) van Asperen beter.

Vorig seizoen kende SSC’55 ook een slechte competitiestart. Toen wist de ploeg onder de toenmalige trainer Arjen Dekkers nog fors te klimmen op de ranglijst. In februari nam SSC’55 afscheid van trainer Van Berkel en stelde Arjen Dekkers weer aan voor de rest van het seizoen. Vooralsnog zonder positieve gevolgen.  Vooral de laatste weken zit de klad erin. De laatste vijf wedstrijden werden verloren, met een doelsaldo van 2-20.

GVV’63 mag trots zijn op de prestaties van afgelopen maanden. De ongeslagen reeks duurt maar voort. Naar beneden hoeven onze geel-zwarten niet meer te kijken. Het is zaak om de positie in het linkerrijtje vast te houden en het goede spel te continueren. Komende zaterdag zal GVV’63 ongetwijfeld een felle tegenstander treffen, die vecht voor de laatste kans. Van onderschatting mag dus geen sprake zijn. Hopelijk beleven onze supporters een leuke middag. Waarbij snelweg de A2 vermeden moet worden vanwege een afsluiting.