Blik op zaterdag: SV Capelle – GVV’63

150 150 GVV'63

Nadat er twee thuiswedstrijden zijn afgelast vanwege de weersomstandigheden, gaat GVV’63 voor de vierde keer een uitwedstrijd spelen in 2018. Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 uit tegen SV Capelle. De wedstrijd in Sprang-Capelle begint om 14.30 uur.

De Capellenaren zijn aan een goed seizoen bezig. Momenteel staan ze op een derde plaats, maar hebben nog enkele inhaalwedstrijden tegoed. Ondanks de goede resultaten, neem trainer Curic al na 1 seizoen afscheid. Hij vertrekt naar competitiegenoot GDC. De nieuwe trainer van SV Capelle wordt Antoine van Pelt, die overkomt van competitiegenoot NEO’25.

De wedstrijd in Gameren eindigde in 1-1. Kort na rust kwam Capelle op 0-1. Na deze goal kantelde de wedstrijd en was GVV’63 de bovenliggende partij. Door een aantal gemiste kansen bleef het steken op 1-1. De wedstrijden tegen SV Capelle zijn nooit saai, beide ploegen weten elkaar meestal goed te motiveren. Bij SV Capelle is het vooral letten op clubtopscorer Davey van Balkom en good-old Jurgen van Selst.

GVV’63 staat momenteel op een vijfde plaats en is hiermee koploper van de middenmoot. De top 4 neemt steeds meer afstand. Het is dus zaak om punten te blijven sprokkelen zodat de staartploegen op ruime afstand blijven. In de thuiswedstrijd hebben we gezien dat als we als team 100% inzet tonen, we het SV Capelle heel lastig kunnen maken. In deze fase van de competitie zal er voor elk punt geknokt moeten worden! Hopelijk zien vele geel-zwarte toeschouwers zaterdag een zeer gemotiveerd GVV’63.