Blik op zaterdag: Vuren 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 een uitwedstrijd tegen Vuren. Aanvang 14.30 uur.

vuren

GVV’63 herstelde zich afgelopen zaterdag goed, van de opgelopen nederlaag tegen Herovina. Ondanks een stroef begin werd het 7-1 in de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Brakel.

Voor GVV’63 breken de weken van de waarheid aan, want de komende wedstrijden speelt het tegen Vuren (5e), MVV’58 (6e), Lekvogels (3e) en Arkel(1e). Dus de komende weken staat er elke zaterdag een topper op het programma. Om te beginnen Vuren.

De ploeg van trainer Albert van Zandwijk is vanaf eind oktober met een zeer goede reeks bezig. In de laatste 10 wedstrijden werd er 7 keer gewonnen en drie keer gelijkgespeeld. In Vuren werd er nog geen nederlaag geleden. Al met al een tegenstander om rekening mee te houden. Het is vooral letten op routinier Bart Muilenburg, die deze competitie al 15 keer scoorde.

vuren 2

In Gameren werd er met 4-0 van Vuren gewonnen. Gezien de huidige vorm van Vuren, zal het deze keer waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan. Echter de ploeg van Jan van Setten heeft in Herwijnen een belangrijke les geleerd. Vanaf minuut 1 moet er gestreden worden voor de punten!