BLIK OP ZATERDAG: vv Brakel 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 8 oktober brengt GVV’63 een bezoek aan sportpark Het Veer. Om 14.45 uur staat de Bommelerwaardse derby tegen vv Brakel op het programma.

Het is alweer 10 seizoenen geleden dat deze derby voor het laatst op het programma stond. In het seizoen 2006/2007 speelde GVV’63 in de laatste speelronde uit tegen Brakel. In deze wedstrijd werd in de blessuretijd het lot van Brakel bezegeld en degradeerde het naar de 4e klasse.

brakel

De afgelopen seizoenen eindigde Brakel in de middenmoot van de 4e klasse. Dit seizoen gaat het minder, Brakel heeft 0 punten uit 5 wedstrijden. De zeer ervaren succestrainer Hans van Gameren is bezig om een jonge ploeg op te bouwen en dit heeft tijd nodig. Maar voor een derby tegen Gameren zal hij zijn spelers waarschijnlijk niet hoeven te motiveren.

Ons eerste elftal is bezig met een mooie serie van inmiddels 4 gewonnen wedstrijden. Trainersduo Van Setten/Smit heeft er in een paar weken een hecht collectief van gemaakt. Hopelijk krijgt deze goede competitiestart een succesvol vervolg aan de boorden van de Waal.