Blik op zaterdag: vv Haaften 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag 26 september steekt GVV’63 1 de Waal over voor een uitwedstrijd tegen vv Haaften . Aanvang 14.30 uur.

De overburen uit Haaften begonnen de competitie vorige week met een 2-0 nederlaag tegen titelkandidaat GDC. Volgens de berichtgeving speelde Haaften een goede wedstrijd en was er sprake van een geflatteerde nederlaag. Haaften is al enkele seizoenen een middenmoter in de derde klasse D. De rood-groen-zwarten beschikken over enkele gevaarlijke aanvallers maar moeten vaak ook de nodige tegendoelpunten incasseren. Kortom nauwelijks saaie wedstrijden met veel doelpunten. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar alleen in Gameren. Ook de 2e wedstrijd van het seizoen. Toen werd het 6-2 voor GVV’63.

Onze geel-zwarten zijn de competitie begonnen met een 3-1 overwinning op SV Capelle. Een prima resultaat, met de kanttekening dat de tegenstander te lang in de wedstrijd bleef vanwege een aantal gemiste kansen. Zeer positief is de brede selectie van GVV’63. Iedereen zal moeten knokken voor een basisplaats. Maar vorige week werd aangetoond dat de ingebrachte wissels gretig waren en gelijk een belangrijke rol speelden. Succes behaal je alleen als je met z’n allen hetzelfde doel nastreeft!

In deze klasse kun je geen wedstrijden winnen als je er niet 100% voor gaat. GVV’63 zal zaterdag dus wederom bij de les moeten zijn tegen Haaften. Hopelijk gesteund door vele geel-zwarte supporters!