Blik op zaterdag: vv Vuren 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag staat er voor GVV’63 een uitwedstrijd op het programma. In en tegen Vuren trappen we af om 14.30 uur.

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Vuren vinden we terug op de 11e plaats, 1 positie onder GVV’63. Waarbij opgemerkt dient te worden dat Vuren 1 punt minder heeft, maar ook 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. De wit-zwarten maakten afgelopen zaterdag indruk door, voor de 2e keer van dit seizoen, te winnen van vv Haaften. In Haaften werd het 0-2. Wat verder opvalt, Vuren heeft na SC Everstein de minst gepasseerde verdediging in de derde klasse D. Toch is Vuren geen on-in-neembaar fort, na 13 oktober wist Vuren slecht 1 punt thuis te behalen. Topscorer bij Vuren is Bas van der Vliet met 6 goals.

In de thuiswedstrijd tegen Vuren pakte GVV’63 de eerste competitiepunten. Er werd met 2-1 gewonnen, door goals van Richan Kreling en Dennis de Bruin. Dit waren de enige drie punten die GVV’63 pakte in de eerste 7 wedstrijden. Maar de stijgende lijn is inmiddels ingezet. In de afgelopen 7 wedstrijden werden er 12 punten gepakt. Er werd drie keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en 1 keer verloren. Het is zaak om zaterdag het goede gevoel van 2019 vast te houden. In de wedstrijden tegen Neo’25 en SC Everstein stond er een team dat gedisciplineerd en energievol speelde. En dit zal in Vuren ook nodig zijn. Niet ingaan op provocaties, maar het hoofd koel houden.

Gezien de ranglijst is dit een wedstrijd die beide ploegen graag willen winnen, maar zeker niet willen verliezen. GVV’63 kan zaterdag met het nodige vertrouwen de strijd aangaan en hopelijk behalen onze geel-zwarten een mooi resultaat!