Blik op zaterdag: Well 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag hervat GVV’63 de competitie met een uitwedstrijd tegen Well, aanvang 14.30. Al is het wel de vraag of de wedstrijd doorgaat vanwege de afgelopen winterse periode.

GVV’63 pakte in de laatste wedstrijd voor de winterstop de periodetitel en is hierdoor verzekerd van promotievoetbal. Dit is een geruststellende gedachte en GVV’63 kan hierdoor onbevangen jacht maken op het kampioenschap.

well

De tegenstander van aankomende zaterdag bevindt zich op de 8e plaats en boekt wisselvallige resultaten. Met name in de oktoberperiode werd een goede serie neergezet, met 4 overwinningen in 5 wedstrijden. Ook het gelijkspel tegen Herovina is een knap resultaat.

In september wist GVV’63 met 3-0 te winnen van Well. Ook nu moet een overwinning mogelijk zijn. Echter de eerste seizoenshelft heeft geleerd dat we niets cadeau krijgen. Van onderschatting of verslapping mag geen sprake zijn. Wil je kampioen worden, moet er elke wedstrijd voor 100% gestreden worden. Succes zaterdag, en we hopen op veel supporters.

Mocht de wedstrijd afgelast worden, dan speelt GVV’63 om 14.30 vriendschappelijk tegen Olympia’60 in Dongen.