Blik op zaterdag: Willem II 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag brengt GVV’63 1 een bezoek aan Tilburg. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen de amateurs van Willem II. Plaats van handeling: Sportcomplex Noorderpark, Heikantlaan 110 te Tilburg.

De tricolores bevinden zich momenteel op een voorlaatste plaats met 17 behaalde punten. Dit zijn 6 punten minder dat GVV’63, dat 7e staat. De marges zijn dus erg klein in de derde klasse D.
Willem II presteert wisselvallig. Ruime nederlagen worden afgewisseld met onverwachte overwinningen. Echter het merendeel van de punten werden in Tilburg behaald.

De thuiswedstrijd in Gameren eindigde in een 4-1 overwinning voor onze geel-zwarten. In deze fase van de competitie zegt de plaats op de ranglijst niet veel meer. Laag geklasseerde ploegen willen overleven.
GVV’63 kan dus een gemotiveerde tegenstander verwachten.

Afgelopen zaterdag werd er met 0-1 verloren van NOAD’32. In de tweede helft werd het de koploper erg lastig gemaakt. Als zaterdag deze inzet en aanvalslust weer getoond wordt, behoort een welkome overwinning zeker tot de mogelijkheden. Een overwinning is ook noodzakelijk om afstand te nemen van de onderste plaatsen op de ranglijst.

We hopen dat GVV’63 zaterdag de steun krijgt van vele uitsupporters!