Competitie 2019-2020 ten einde. Blik op seizoen 2020-2021.

150 150 GVV'63

De KNVB heeft gisteren het besluit genomen dat de competities amateurvoetbal vanwege het Corona virus niet hervat worden. Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Uiteraard kan dit voor sommige teams nadelig uitpakken. GVV’63 1 was met een mooie opmars bezig en stond inmiddels op een 3e plaats, met nog mogelijkheden om nacompetitievoetbal te halen. GVV’63 2 was koploper en had al een periodetitel op zak. Ook GVV’63 3 en 4 stonden hoog geklasseerd. De dames waren met een mooie serie resultaten bezig. Ook een aantal jeugdteams lagen op kampioenskoers. Vanuit sportief oogpunt bezien is dit jammer. Maar er spelen nu belangrijkere zaken. Hierdoor kun je alleen maar begrip hebben voor deze beslissing. Hopelijk gaat dit seizoen niet als een nachtkaars uit en kunnen we nog wat bijeenkomsten organiseren in de periode na 28 april. Echter alleen als de omstandigheden dit toelaten.

Door deze maatregelen gaat het vizier al snel naar het volgende seizoen 2020-2021. Gelukkig heeft de Technische Commissie de afgelopen periode niet stilgezeten. Eerder al konden we melden dat de trainers Denny van Geffen (1e) en Arnold Kooijman (2e) ook volgend seizoen actief zijn bij GVV’63.

Ook fysio/verzorger Gerard Bambacht en keeperstrainer Eric-jan Manders gaan volgend seizoen door. Nieuw is dat ook volgend seizoen Wim van Dalen en Dennis de Bruin leider zijn bij GVV’63 1. Gert van Steenbergen is volgend seizoen wederom grensrechter bij GVV’63 1.

Bij GVV’63 2 heeft Theo Fraaije aangegeven dat hij ook volgend jaar leider is. Hetzelfde geldt voor Henk van Hemert bij GVV’63 3. Bij het damesteam van GVV’63 gaat John Canzano door als trainer. Huib de Vos heeft aangegeven dat hij na een aantal jaren gaat stoppen als leider. Huib bedankt voor je inzet! Gelukkig hebben we in de persoon van Rody Rovers een opvolger gevonden.

Het is mooi dat al deze functies al opgevuld zijn voor het komende seizoen! Ook de Jeugdcommissie is al druk bezig met de invullingen voor het seizoen 2020/2021.

Bestuur GVV’63