CORONA MAATREGELEN GVV’63

150 150 GVV'63

CORONA MAATREGELEN GVV’63 VANAF 25 september 2021:

Vanaf 25 september worden veel coronabeperkingen opgeheven. Uiteraard blijven de basisregels gelden: heb je klachten, dan blijf je thuis.

Sportkantines worden gelijkgetrokken met de Horeca. Vanuit de KNVB zijn de onderstaande regels opgesteld. Als vereniging conformeren wij ons daar aan.

In de kantine van GVV’63 is een afgescheiden gedeelte gecreëerd. Als u daar gaat zitten, om uw bestelde eten of drinken te nuttigen, dan heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.

 

Horeca en sport
Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september 2021. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot horeca. Voor de sportkantine, die wordt gezien als horecagelegenheid, is er een aantal uitzonderingen hierin.

Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gedeeltelijk gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

Wanneer er geen Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;

Wanneer er wel een Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca;
  • wanneer de sportbeoefening in de horeca plaatsvindt, bv. darts of biljart in een café/restaurant.