De bal rolt weer!

150 150 GVV'63

De bal rolt weer, toeschouwers staan weer langs de lijn, kinderen spelen in de speeltuin en de kantine loopt weer vol. Met de eerste thuiswedstrijd op het programma, is het seizoen 2017-2018 officieel van start gegaan.

In ochtenduren namen diverse jeugdteams deel aan het Regio-Bank jeugdtoernooi. Een combinatieteam van de senioren speelde ‘s-middags vriendschappelijk in en tegen vv Brakel.
Het damesteam oefende tegen vv Schelluinen. Dit was de eerste wedstrijd onder leiding van Huib en John. Het piepjonge damesteam boekte een hele knappe 0-3 overwinning. Volgende week wordt er geoefend tegen het sterke vv Brakel VR1

Om 14.30 uur speelde de selectie van GVV’63 tegen het ASH van Ron Laros. Een mooie gelegenheid voor de trainers Jan van Setten en Gilberto Smit om veel spelers aan het werk te zien. Er werd met twee verschillende teams een helft gespeeld. Gescoord werd er niet, eindstand 0-0.

Dinsdagavond oefent GVV’63 1 om 20.00 uur thuis tegen vv Theole. Op zaterdag 2 september staat er voor veel teams een bekerwedstrijd op het programma.