De Grote Clubactie komt er weer aan!

150 150 GVV'63

​​​​​​

Grote clubactie GVV’63

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. GVV’63 is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen.

Jaarlijks gaat ook de jeugd van GVV’63 op pad om loten te verkopen. Met dit initiatief draagt de GVV’63 jeugd een steentje bij aan hun eigen toekomst als voetballer of voetbalster. De afgelopen jaren zijn de opbrengsten geïnvesteerd in onze jeugd en dit zal ook komende jaren niet veranderen. De opbrengsten zijn en worden gebruikt voor; 

– de VTON opleidingsmethodiek (betere en leukere trainingen),

– materiaal (ballen, pionnen, doeltjes enz.) 

– budget voor een teamafsluiting aan het einde van elk seizoen. (Plezier en presteren gaan namelijk bij GVV’63 hand in hand)

 Binnenkort staat onze jeugd mogelijk ook bij u op de stoep.

Wij hopen dat u ons hierin steunt door een lot te kopen, en we zo ons doel behalen!

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk.

Koopt u een lot dan hopen wij als TC jeugd dat u op 11 december 2019 als winnaar uit de bus komt. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.